Sahte Telefon Mesajlarına Dikkat!


Telefonlarınıza gelen sahte  mesajlara aldanmayın, dikkat edin. Dolandırıcıların yeni numarası, SMS dolandırıcılığı... Kendilerince kolay para kazanma yolunu bulan bu sahtekarlar, GSM şirketleri veya kampanya düzenleyen firmalar adına cep telefonlarına mesaj atıyor.

Dün saat iki buçuk, üç gibi bir mesaj geldi. Bir mesaj ama beş-on kez geldi. Yani aynı mesaj beş-on kez gönderildi. Mesajın içeriği şudur:
"DEĞERLİ ABONEMİZ, PEPSİ YASATIR SENİ'NİN BAŞLATMIŞ OLDUĞU KAMPANYA SONUCU, HATTINIZ PARA ÖDÜLÜ KAZANMIŞTIR. BİLGİ İŞLEM İÇİN 0531 778 01 37 ARAYIN. PEPSİ" Gndrn: 0531 778 01 37
Pepsi Yaşatır Seni Dolandırıcılık Haberi
Mesaj ilk saniyelerde güzel bir sevinç yaşattı :) Fakat mesajın -başta da söylediğim gibi- birden fazla gelmesi beni şaşırttı. O yüzden bu sevinç fazla uzun sürmedi. Direk www.pepsiyasatirseni.com adresinden KAZANANLAR listesine baktım. En son 09.07.2009 çekilişinin sonuçları var, diğerlerini henüz koymamışlar. PEPSİ Müşteri Temsilcisini aradım. Nedir bu, ilginiz var mı? diye sordum. Bir yere yönlendirdi. Telefona kimse çıkmadı sonra da mesaj bırakın diye bir uyarı geldi. Telefonu kapattım ve internete baktım. Bu mesajın kesinlikle fake olduğunu tahmin ediyordum, bu işte bir iş var dedim. Emin olmak ve işin peşini bırakmamak için araştırayım dedim. Çünkü daha önce internet haberlerinde öyle bir şey dolaşıyordu:  SMS dolandırıcıları adı altında haberler ... Bir ilgisi olabilir diye düşündüm.

Sahte Mesaj Dolandırıcıları
İlk olarak bu kampanya ile ilgili yorumlara bakmaya başladım ve bir forumda öncevatan isimli bir kullanıcının şu mesajını gördüm: Pepsi Yaşatır Seni Sonuçları Mesaj, 22 Haziran 2009 tarihinde yazılmış. Demek ki bu dolandırıcılık işi güncel dedim. Birkaç yerde de buna benzer mesajlar gördüm, blog ve forumlarda. Bahsedilen numaralar aynı değil ama hep 0531 ile başlıyor. Ne ile başlarsa başlasın aman dikkat edin. Sonra, bana gelen numarayı TURKCELL'den  kime ait diye sorgulattım. Ve 0531 778 01 37 numaralı hat, İzzettin Oba diye birisinin adına kayıtlıymış. İsim hayali bir şey olabilir yani kişinin, bu işle ilgisi var ya da yok, bilemiyorum. Şimdi en önemli noktaya geldik: haber7.com'dan İhsan AYDIN'ın haberi (21 Mayıs 2009 ) ... Haberi incelerseniz oradaki mesajın bana atılan mesaj içeriği ile aynı olduğunu görürsünüz. Sadece oradaki dolandırıcılık senaryosu farklıdır, sanırım kişi veya kişiler aynı. Ve haberin sonunda da İhsan AYDIN'ın bir ses kaydı bulunmaktadır. Onu mutlaka dinleyin, sonunu da. Ses kaydına baktığınızda kimse inanmaz ki buna diyebilirsiniz. Ben de öyle demiştim ama birkaç yerde yapılan yorumları görünce öyle düşünmekten vazgeçtim. Bu yoklukta, gökten para yağsa kim inanmaz ki? Anlayacağınız dolandırılan var yani ...

Haber7, bunu haber yapmakla kalmamış, Turkcell' den bu konuyla ilgili açıklama istemiş, Turkcell'e bazı sorular sormuş. Böyle bir mesaj alırsanız ne yapmanız ne yapmamanız gerekiyor. Turkcell bu konuda ne yapıyor? İşte o haber ve detayları: Turkcell'den sahte SMS açıklaması. Gerçekten, haber7.com iyi iş çıkarmış, tebrik etmek lazım.
O numarayı ilk başta, gerçek de olabilir sahte de olabilir şüphesiyle aramamıştım. Bütün bunları öğrendikten sonra, gördükten, okuduktan sonra arayıp, ağzıma geleni söylemek istedim. Ama şimdi sinirim geçti. Ancak bu yazıyı PEPSİ'ye mail atacağım, umarım ilgilenirler.

156 yorum:

aslı dedi ki...

BU BAHSEDİLEN MESAJDAN BANA DA GELDİ.0531 İLE BAŞLAYAN BİR NUMARA TARAFINDAN.NUMARAYI ARADIM 10 BİN LİRA PARA KAZANDINIZ FAKAT 4 TANE 250LİK TÜRKCELL KONTÖR ALIRSANIZ SİZE HESAP NUMARASI VERECEĞİM PARAYI ORDAN ÇEKECEKSİNİZ DEDİ.BEN PEPSİ GİBİBÜYÜK BİR ŞİRKETİN KAMPANYASINDA BÖYLE BİRŞEY OLMAYACAĞINI SÖYLEDİM VE KONTÖR ALMAZSAM PARA ÖDÜLÜ GİDECEKMİ DEDİM EVET DEDİ ALMIYORUM DEDİM HEMEN TELEFONU KAPATTI.İYİ Kİ O DOLANDIRICILARA KONTÖR KAZANDIRMADIM İYİ Kİ TUZAKLARINA DÜŞMEDİM.

Javacikiz dedi ki...

Evet çok dikkat edilmeli bu konuya. Babam mesela her gelen mesajı gerçek sanıyor. Yok baba onlara inanma diyorum ama nafile.

Bu arada bu yazı da Seçmece Karpuz kategorisindeymiş, çok güldüm :)) Değişik bir kategori :)

admin dedi ki...

@aslı
Ben numarayı aramamıştım. Ama merak ediyordum, haberdeki gibi birisi mi çıkacak kontör mü isteyecek diye. Demek ki aynı kişiler aynı numaraya devam ediyor.

@Javacikiz
Kategori ismine mi güldün yoksa bu yazının bu kategoride olmasına mı? :)

cumali dedi ki...

merhaba bu konuyla ilgili bana here hangi bir mesaj gelmedi fakat beni arayanlar oldu bu dediğiniz şekilde insanlara pepsiden para ödülü kazandınız mesaajları geliyormuş beni neredeyse 15 kişi aramıştır para özdülü kazanmışım nasıl alırım diye bende dürüst bir vatandaş olarak beni arayanları bir güzel bilgilendirdim dedim pepsi gibi bir firma kısa mesajla bilgi vermez ve karşılığında sizden kendisi tüm kampanmyalarında kontor dağıtırken 250 ve katlarında kontor istemez artı böyle bir firma adresinize teyit mektubu yolluyor diyorum emin olmak istiyorsanız o günün çekişiş tarihli güneş gazetesi varsa listeye bakın yoksa pepsi sitesinden bilgi alıp isminiz var ise eğer elinizdede gönderdiğiniz şifre varsa belirtilen süre içerisinde sitede verilen adrese ve telefona başvurun dedim insanlar teşekür edip kapattılar

gelgelelim beni neden aradıklarına beni aramalarının sebebi ben internette benim kullanmadığım ve çevremdende edindiğim fazla pepsi kapak ve halkalarını satıyorum ki hem pepsinin kampanyası tanıtılsın reklam olsun 3 5 bişeylerde faturalarımı ödemek için bana destek olsun diye yapıyorum ve kampanyaylada ilgili her türlü sorunuza açığım diyorum

iletişim bilgilerimide yazdığım için insanlara böyle sahte mesajlar gelince seviniyorlar ve araştırıyorlar nette ardıklarında yeterli bilgileri olmadığı için benimm telefonumu bulup arıyorlar

varsın olsun arasınlar beni yeterki şu dolandırıcıların ekmeklerine kaymak sürmeleyimde vatandaşımız bilgilensin
saygılarımla kolay gelsin

rahmi dedi ki...

koskoca pepsi firmasının müşteri hizmetleri ücretsiz telefon numarasını bulamadım pepsi adını kulanarak insanları dolandırıyorlar nasıl vurdum duymazlık anlamış değilim pepsi adına utanç verici dolandırıcılık ne ilk nede son aynı olay bende yaşadım araştırdım sonuç alamadım benim amacım başkalarının aynı konuma düşmemesi

admin dedi ki...

Haklısınız kimse düşmesin bu oyunlara, dolandırılmasın. www.pepsiyasatirseni.com adresinde İletişim bölümünde Çağrı Merkezi diye bir numara var: 0800 211 71 19 . O numaradan ulaşabilrisiniz. 0800'lü hatlar ücretsizdir.

Ender dedi ki...

yeni numaraları > 0537 734 07 99 haberi olsun herkezin diye ekledim.

Gülin dedi ki...

Bana gelen mesaj da şu şekilde:
"DEGERLİ ABONEMİZ PEPSI YASATIR SENI +5757 KAMPANYASI BASLATTIGI CEP CEKILIS SONUCU HATTINIZ 10.000 TL PARA ODULU KAZANMISTIR BILGI ISLEM ICIN 0534 341 50 28 ARAYINIZ TURKCELL VE VODAFONE MERKEZLERI @SEDA SAYAN@"(komik dimi)
Yaptığım ilk iş internetten kampanyayla ilgili sahte mesaj ihbarı var mı diye aratmak oldu. Ve buldum tabi. Zaten kampanyanın kendi sitesinde de uyarmışlar sahte mesajlara kanmayın diye.

admin dedi ki...

http://www.pepsiyasatirseni.com/ adresindeki uyarıyı yeni eklemişler, daha önce yoktu. Demek ki gerekenler ulaşmış ilgili yerlere. İnsanlarımızın duyarlı olması güzel bir şey ..

UYARI: Adresinize taahhütlü posta kanalı ile evrak gelmediği takdirde lütfen 3. kişiler tarafından gelen bilgiler doğrultusunda hiç bir işlem yapmayınız. Cep telefonunuzdan sizi arayarak ya da sms göndererek ikramiye kazandığınızı söyleyip sizden kontör yükleme, nakit para tarzı taleplerde bulunan kişilere itibar etmeyiniz.

yılmaz özdemir dedi ki...

pepsi firmasının müşteri hizmetleri ücretsiz telefon numarasını yok veya sır gibi saklı nasıl hizmet sunmayı dğüşünüorlar anlamadım
banada 05314634487 ve 05318841798 numaralı telefonlardan mesaj geldi
karşılığında arayıp s-orduğumda iki tane 250 konturluk kart nosu istediler bende tüm sülalerini .... yapacağımı söyledim teli kapattı tekrar aradım açmadı..
7marım kimse böyle bir tuzağa düşmez

admin dedi ki...

@ yılmaz özdemir
Daha önceki mesajımda da bahsetmiştim. 6 no'lu yoruma bakabilirsiniz. Pepsi firmasının ücretsiz müşteri hizmetleri numarası var. 0800 211 71 19 no'lu telefon numarasını arayarak "Pepsi Müşteri Hizmetleri"ne ulaşabilirsiniz. 0800'lü hatlar ücretsizdir. Zaten bu numara http://www.pepsiyasatirseni.com/ adresindeki İLETİŞİM bölümünde "Çağrı Merkezi" olarak yazmaktadır.

pınar dedi ki...

"değerli abonemiz pepsi yaşatır seni baştatmış olduğu pepsi çekilişi kanpanyamız sonucuhattınız para kazanmıştır bilgi işlem arayınız" mesaj geldi. 4 tane mesaj geldi. internetten araştırdım tuzak olduğunu analadığım için aramadım.
yeni numaraları > 0531 515 94 42 haberi olsun herkezin diye ekledim.

Gizemli Sırlar ve Olaylar dedi ki...

banada bugün geldi :D valla birşey yapmadım xD

burcu dedi ki...

arkadaşlar bugünde bana msj attılar şüphelendiğimi söyleyince çok sinirlendiler küfretmeye başladılar numaraları 05314933429 ulaştırabilceniz heryere nolur ulaştırın

yağmur dedi ki...

yazıklar olsun.insan hayalleriyle oynayanlara....anladınız dimi o mesajın banada geldiğini.aradım.klasik biçimde kontor istediler.size nasıl güvenebilirim deyince suratıma kapattılar.bunlar kendilerini çok mu akıllı sanıyor acaba.numaraları 0535 493 73 24 zinaida comur adına kayıtlı.bilinçli halkımız sahtekarların üstesinden gelecektir.bütün numaralar toplayıp savcılıkta suç duyurusunda bulunabilinir.teknik izlemeyle polisimizde bulabilir onları.lütfen kimse kayıtsız kalmasın sahtekarlara...

orhan dedi ki...

selam arkadaşlar bu bahsettiğiniz mesejdan benm eşimede geldi biraz önce eşim çok heyecanlandı illede arayalım diye tutturdu bnde öle bişy yok inanma dedim ama eşimi kırmamak içn aradım0531 8841798 numarayı aradım ve telin diğer taraftaki kişiye mesajla ilgili bilgi istedim o kişide on bin tl öddül kazandığımı ve paranın iş bankası şubesine yattığını şifreyi almam içn 3 adet 250 kontür alıp şifresini yollamamı istediler bnde onlara siz bana ilk başta bin tl gönderin kotörü alayım geriside sizin olsun dedim ve teli kapattılar:D

osman dedi ki...

yeni numaraları 534 341 33 11 DİKKAT EDİN

camoka dedi ki...

bu numaraya ek 0539 587 87 74 doğulu şivesiyle birisi çıkıyor. bunlara ceza verecek herhangi bir merci yokmu? kime şikayet etmek lazım.

necmettin dedi ki...

arkdşlar bugünde bize geldi yeni numara 05343486905 aradım dogu şiveli biri çıktı bizim haberimiz yok dedi

mehmet dedi ki...

evet arkadaşlar bu mejas dan banada geldi 05343410650 ama hiç inanmadım çünkü kackoca pepsinin işletme müdürüyüm dedi bir müdür kontörlü hatmı kullanır diye düşündüm ve internetden araşdırdım milyonlarca kişinin hayelerinle oynamışlar yazıklar olsunnn

Bahattin dedi ki...

arkadaşlar bugünde bana aynı mesaj geldi.05397918036 nolu telefondan telefonu araştırdım.Telefon numarası Mehmet kaya adınakayıtlı çıktı.pepsi danışma müdürlüğünü aradım .DOLANDIRILIYORUZ dedim butelefon numaralarını nerden alıyorlar çünkü ben gerçekten kampanyaya katılmlştım.Bukonuda pepsi ve türkselmerkezleri güvenlik almalıdırlar.

altan dedi ki...

pepsini telefon nosu:02123193000 burayı arayarak size gelen mesajlardaki tlf nolarını bildiriniz..

semra dedi ki...

evet banada böyle bir mesaj geldi 05314722507 bu numaraya dikkat!....

ece dedi ki...

banada bugün mj.geldiyeni noları 05318807080 değerli abonemiz seda sayanın pepsi yaşatır seni ramazana özel kampanyasından 100 bin ve 10 tl.ödül ikramiyesinde hattınız 9. çıktı.10 bin.tl ikramiye kazandınız.bilgi işlem merkezi yukarıdaki no veriyor dikkat edin arkadaşlar bende inandım ardım,kro sesi gelince inandırıcı bulmadım.pepsiyaşatır seni tıklayarak gerçekleri anladım.

tarık dedi ki...

pepsi mesajı banada geldi numara 0531 506 51 96 ömer faruk güngör aradım kontör isteyince jeton düştü savılıga gittim suç duyurusunda bulundum sakın düşmeyin

seher dedi ki...

05377357589 dolandırıcıların yeni numaraları .allah belalarını versin

seher dedi ki...

05377357589 dolandırıcıların yeni numaraları .allah belalarını versin.bu mesaj bugün geldi.bunlara dur diyecek biri yokmu?

ramazan dedi ki...

05315065344 bu numaraya da dikkat edin....

Ekrem dedi ki...

05349292191 buda sahtekarların yeni numaraları ..

ESİN dedi ki...

Banada aynı şekilde sms geldi ve bende amaçlarını anlamak için aradım ve turkcellin benim numaramı önerdiğini kontör hesap numarası verip paramı almamı söylediler. Böyle bişeyin nasıl olacağını sorduğumda kontör yüklemem gerektiğini söylediler. Bunun sonucunda turkcelli aradım ve numarayı verdim ama bişey yapamıyacaklarını söylediler. ama buna en ısa sürede güvenlik tedbiri alınmalı... Sahtekararın numarası 0534 345 06 81 Lütfen televizyonlarda ve internette bu sahtekarların olduğu belirtilsin herkes bukadar çabuk uyanamaz...

gül dedi ki...

bizdede aynısı oldu tam 500 kontor göderdik faredincede çok geçti. allah belalarını versin. yeni numararı şu 05314536847 erkan ulus diye biri.sözde pepsi bilgi işlem merkezindeymiş bizde kandık malesef adreste 35320 ikitelli allah cezalarını versin inşallah. sakın başkalarıda kanmasın . bu yazdıklarımı lütfen okuyun .adımı bile veremiyorum utancıma nasıl kandık diye. gebersinler şerefsizler.

hüseyin dedi ki...

sahtekarların yeni numarası 05318918107 dikkat

serdar dedi ki...

banada aynen mesajlar geldi. bende inanmadım ama merakımdan aradım böyle bişey varmı diye. kronun biri açtı daha konuşması bile bilmiyor. işte 6 adet 150 kontör alıp gönderirsem 10.000 lira iş bankasına yatacakmış öyle söyledi. tamam dedim sen kapat ben dedim seni bulurum dedim ve bir araştırma yaptım ve numaranın remezan kaya adına kayıtlı olduğunu öğrendim. birdaha aradım ağzıma geleni söyleyeyim diye ama açmadılar. bu şerefsizlerin yeni numarası 05384461835

emirhan uncu dedi ki...

aynı tür mesajda benim kurumsal hattıma geldi mesajda yine pepsiden 40 bin tl lik kampanya kazandıgımı belirten bi mesaj yazıordu kesinlikle bu tür mesajlara itimat etmeyin ve tucell müşteri hizmetlerine nuamrayı bildirin.

selçuk dedi ki...

arkadaşlar * yeni numaraları 0531 463 44 94

ahmet dedi ki...

'değerli abonemiz seda sayanın pepsi yaşatır seni kurban bayramı özel kampanyasından 100 bin ve 10 bin tl ödül ikramiyesinde hattınız 1500 hat arasında hattınız 9. çıktı 10 bin tl ödül ikramiyesi kazanmıiştır pepsi bilgi işlem için merkezi 0534 348 69 05 pepsi danışma hattını arayın' diye bi msj geldi zaten çakal oldukları msjdaki anlatım bozukluklarından bile belli oluyor yine de merak edip gizli numaradan aradık kart sesli çığırgan bi herif çıktı pepsi bilgi işlem dedi biz de kapattık. büyük ihtimalle hatta kesin bunlar dolandırıcı biz inanmadık siz de inanmayın... :)

tarık dedi ki...

arkadaşlar yeni numaraları 05347600571,turkcell'i de aradım şu an bu konuyla ilgili birşey yapamayacaklarını söylediler.Bende en yakın karakola gidip suç duyurusunda bulundum.Herkes dikkatli olsun.

GÜLSÜN dedi ki...

banada bugün değerli abonemiz seda sayanın pepsi yaşatır seni kurban bayramı özel kampanyasından 100 bin ve 10 bin tl ödül ikramiyesinde hattınız 1500 hat arasında hattınız 9. çıktı 10 bin tl ödül ikramiyesi kazanmıiştır diye geldi.hiç inanmadım tel.nosu 05386912582 demekki numarayı değiştirmişler.Türksel ve pepsi ye haber vereceğim .

esnaf dedi ki...

bu duzenbazlar banada msj atmıslar simdi.9. olmusum :):):):)once arkadasların saka yaptıgını dusundum.sonra pepsi yasatır seni kampanyasına bakayım dedim meger bunlar sebekeymis iikide bakısım.daha oncede erzurum emnıyet mudurlugunden arayan birileriyle konusmustum.ben kontor satası yapan bır esnafım.adamın biri benden bir ara geldi 10 adet 100 kontr yukluyor ne oldu dıyoruz bıey solemıyor devamlı numara sole diyor.ben daha once bole biseyle karsılastıgımdan artık vermıyorum dedimama cok gec oldu.bırde telefondakı kımseye soleme doyormus.zavallı amcacıgımda solemıyor.

bayram dedi ki...

0531 946 34 70 ve 0531 890 65 12 bu numaralara dikkat edin

süleyman dedi ki...

aynı mesaj dün banada geldi nevzat yıldız adına kayıtlı 05345124015 ve 05354212416 numaralı telefonlar dikkat edin

insanlık namına bunların önüne geçelim

süleyman dedi ki...

0534 512 40 15 0535 421 24 16 NEVZAT YILDIZ İSMİNİ BİLE VERİYORUM SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULNDUM SİZLERDE BULUNUN

lisam dedi ki...

arkadaşlar kesinlikle inanmayın hepsi sahtekar gelen msj: değerli abonemiz seda sayanın pepsi yaşatır seni ramazana özel kampanyasından 100 bin ve 10 bin tl ödül ikramiyesinde numaranız 1500 numara arasında 9. çıktı. 10 bin tl ödül ikramiyesi kazandınız. pepsi bilgi ve işlem merkezi 0 534 610 38 69 pepsi danışma merkezini arayın yazmışlar.bunun üzerine numarayı aradım benden kredi hesap numarası istediler eşimin var bilmiyorum dedim o zaman eşin geldiğinde ara dediler. aradan 5 dk geçti bir yanlışlık olduğunu düşündüm pepsi merkez numarası veriyo ama normal türcell hat arıyorsun kroo sesi ve merkezi numarayı arıyorsun tel açan sekreter yok dahili numaraları soran yok şüphelendim tekrar aradım eşim yola gitti 2 gün gelmiycek kredi kartını iptal ettirmiş dedim o zaman paranızı alamazsınız dedi sonra bakkala yada markede gidin 2,5 litre pepsi ve 2 adet 250 kontur alın dedi köyde oturuyorum bakkal market yok dedim ne alakası var konturun kolanın diye sorunca ses tonu sertleşti kontur yoksa para da yok dedi o zaman adresinizi verin eşim sizin yanınıza gelsin konuşsun dedim adres olarak istanbul 4. levent fatih sokak no:1450 isim furkan yıldırım dedi int pepsi adresine ve tel numaralara baktım öyle bir adres ve tel no yok LÜTFEN sizlerde uyanık olun inanmayın böyle palavralara. numarayı tekrar yazıyorum
0 534 610 38 69 Furkan YILDIRIM

nesrin dedi ki...

bende inanmadım zaten ve ilk önce netten bi bakıyım dedim pepsinin böyle msjla bildirim gibi bi uygulaması var mı diye ama netice gerçektende komik :)) ayıp yazık günah yaa. Rabbim bu dinsizlere sağlam iman nasip etsinde milletin hakkına göz d
kmekten vazgeçsinler inş.. bu arada bana msj gönderen numara 05398962719

micropp dedi ki...

bizede aynısı geldıı ve hemn anladım bişey oldugunuu intrnete baktım ve bu yorumları gördüm aynıı mesajlarr hemöen hemn 10 bin tl kazandınızz dıuorr ve bı numara verıyor.. bunlarıı şikayet edemzmiyizz?

şişman dedi ki...

sahtekarların yeni no su 05345730479 BEN SADECE GÜLERİM...

abuzer sel dedi ki...

aynı meşaj şimdi bana geldi tarih 04.01.2010 saat 20.51 buna kimse dur demiyecekmi merak ediyorum ilgili birim ve kuruluş nerde uyumasalar iyi ederler yoksa çok can yanar fakirin umuduyla hayallere kapılması hiç hoş bişey değil yetkililer harekete geçmek için ne bekliyor merak konusu bendeki mesajı ve numaraları hemen verebilirim haber bekliyorum numaram 05315790857 ister ilgilenin isterse sallayın

fırat dedi ki...

slm 05342348828 şerefsizlerin yeni numarası arkadaşlar sakın inanmayın pepsidede iş yok dediğiniz gibi bunlara izin veriyo ben yemedim internet sayesinde ilk önce araştırdım herkese yazdıklarından dolayı çok tşk ediyorum yazık günah be.

saniye dedi ki...

arkadaslar dun pepsinin 100 kontür kampanyasına cekılıs numarasını gonderdım.bugun bır mesaj geldi.hattınız 1500 kişi arasından üç çıktı 20.bin tl kazandınız diye.iletişim nosu su 0 539 212 78 46 bu numaraya dikkat edin.aradım şivesi bozuk biri devamlı alo alo dıyor.ben anlayınca kufurde ettı.dıkkatlı olun.herkes bılsın dıye nete yazıyorum numara 0 539 212 78 46

uy94 dedi ki...

bana da bugün geldi bu mesaj ama farklı numara.yeni numaraları 0537 734 07 99 budur.lütfen dikkat edelim.sahtekar dolandırıcılara kurban gitmeyelim!!

reşo dedi ki...

slm aynı mesaj dün banada geldi,nosu 05377357589 sakın inanmayın

a.b. dedi ki...

Aynı msj banada geldi sakın inanmayın 0539 765 97 64

arganum dedi ki...

sakın inanmayın önce cekiliş kampanyasına internetten girin

ayça dedi ki...

bana da bu tür msj geldi dolandırıcılık mı gerçek mi nasıl öğrene biliriz.ayrıca beni bu numaradan aradılar 05314281653 herkesin haberi olsun bu arada pepsi şirketinin bu konuda bir açıklama yapmasını bekliyoruz

şeyma dedi ki...

arkadaşlar bana da geldi bu msjlardan numara şu 0531 512 16 81 .. neyse ki bende pek inanmadım ama gene de arayayım dedim:) sonra ben mesajın geldiği numaradan aramamıştım,bana dediki msjın geldiği numaradan arayın:D kontrol edecek demekki uyanıkLar :D neyse bugün gene aradım numrayı kapatmışlar:D sizde sakın inanmayın bende sövmek için dalga geçmek için arayacaktım ama günaha girmememi istedi Allah demekki:)))
//
cidden çok ilginç madem ödül kazandık ; adam akıllı arayıp ulaşsınlar,adresimize yazı gelir tahattlü vs.. bariz üçkağıtçılar işte:) milletimiz zaten cahil her söylenene inanıyor..aman ha sakın itibar etmeyin(: sonuçta kampanyaya katılan arkadaşlarımız vardır,umutlanmaları normal ama adres verdiyseniz zaten onlar sizi bulur diye düşünüyorum ...

ersan dedi ki...

Yani şimdi Turkcell bu arayan numaraların kime kayıtlı olduğunu, gönderilen kontörlerin nereye aktarıldığını, daha da önemlisi bu hatların hangi bayilerden satıldığını öğrenemiyor mu? Buradaki ilk mesajın üzerinden 4-5 ay geçmiş ve az önce bana da geldi mesaj Turkcell hattıma. Netten araştırınca da bir sürü şey buldum. Turkcell in işine gelmiyor galiba bu hatların takibini yapmak. Dolandırıcılığın boyutlarına bakın ya. Bir sürü insan kontör şifresi vermiş adamlara. Bunların hangi telefonlara yüklendiğini ya da ne yapıldığını takip etseler bile sonuca ulaşırlar. Ama neden yapsınlar ki. Altın yumurtlayan tavuk onlar için bu. Hem hat satıyor hem kontör. Faturalı hatlarda sınırsız tarife (Avea ve Vodafone da uzun zamandır olduğu şekilde) çıkartmayan bir gsm şirketinden beklenecek bir tavır…

rüstem dedi ki...

benı aradıkar 10 milyar kazandın dediler
1000 kontor istedıler gönderdım sonunda öyrendın
dolandırıldık 05368353804 bunumaraya dıkkat

gökan dedi ki...

05319463106 numaraya dikkat edin yeni numaraları

mehmet dedi ki...

05346103869 dikattttttttttttttttttttttt

Bilge dedi ki...

15.02.2010 Bana da bugün bu mesaj geldi ve yazılan numaralardan farklı olduğu için numarayı bildirmek istedim.0 539 425 85 91 bu numaraya dikkat diyorum.Ayrıca bu şekilde bir sahtekarlık çetesinin bu güne kadar çökertilememiş olması çok ilginç.

safabet dedi ki...

banada aynısı geldi ben ilk olarak internetten baktım sizin yazılarınızla karsılastım iyidi oldu inanmıyodum zaten kazandıgıma zaten öyle bişey olsa niye mesaj atsınlar direk arayıp kazandınız derler koca şirket kanmayın arkadaslar ben yarın ilk isim onları arayıp küfür etmek olacak saygılar bana gelen tel numarası 05382560207 kanmayın -*sefabet-*a*

gönüllü dedi ki...

Arkadaşlar, babamada aynısı gelmiş. İlk olarak internetten baktım sizin yazılarınızla karsılastım iyidi oldu, inanmıyodum zaten. Bir de ramazan kampanyası diye mesaj atmışlar .... herifler. Gelen tel numarası 05315121681. BU TEL. NUMARASINA DİKKAT. SOYGUNCU NUMARA. 55 NOLU ARKADAŞA GELEN NUMARAYLA AYNI!!!!!!!!

ELİF dedi ki...

ANNEMEDE 0534 509 13 91 MSJ GELDİ AMA İNANMAK ZOR ACABA GERÇEĞİNİ NASIL ÖĞRENEBELİRİZ

aslı dedi ki...

aynı mesaj banada geldi az önce bankamatiğe gitmem söylendi sanırım kart bilgilerimi isticeklerdi we hiç bu haberi duymamışım hemen internetten araştırdım we dolandırılmak üzere olduğumu anladım sizin şikayetleriniz sayesinde herkese duyarlılığından dolayı teşekkür ederim yeni numaraları 05346589985 bu ekonomik krizde insanlar zaten çok zor şartlarda yaşarken böyle insanlık dışı hareketlerin cezasız kalmaması gerektiğini düşünüorum

numan dedi ki...

05383064512 nolu telefondan bana mesaj geldi 250tl kazandınız diyeama aramadım bunun aslı varmı ögrenmek istiyorum SAYGILAR

yağız dedi ki...

benım telefonumada serefsızın bır yolladı bende tabıkı aramadım pepsı musterı hızmetlerını aradım durumu bıldırmek adına onlarda telefona bakmadı..bır daha aradım musterı hızmetlerını 0212 lı mı ne gene bakmadılar..onlarda bıkmıs heralde..

Mustafa dedi ki...

merhabalar benımde amcamı aramışlar bugun ilginçdir amcama 32000 L çıkmıs sankı 7 kişi danaya girmişlerde amcama bu düşmüş gibi amcamdan kimlik bilgilerini istemişler amcamda kimliğim yanımda yok demiş adam da o zaman siz gidip vakıfbank a hesap açın bize hesap numaranızı yollayın demiş bende araştırmak için girdim internete bayaa mağdur varmiş bu haberi paylaşan ve yorumlayan herkese teşekkürler...

ismail dedi ki...

merhabalar ben trabzondan ismail banada aynı mesaj geldi ama mesajda imla hatası wardı 9.ncı die yazmış salaklar böyle geri zekelılık olurmu walla uyanıklar ama akkıllı değiller

belgin dedi ki...

evet.maalesef bende o dolandırıclardan nasibimi aldım.
eşim kemoterapi hastası 4 adet 250 kontör aldım. güzel şifrelerini verdim.daha sonra tekrar 4 adet daha alın dediler . bizim uyandığımızda iş işten geçmişti. telefonumu kapattım.şimdi sizi polise bildirdim. sizin peşinize düşecekler dedim.ama haram zıkkım olsun. benim çocuklarımın rızkıydı. bu dünya önemli değil, öbür dünyada onların hepsi çıkacak onlardan allah belalarını versin hepsinin.sizler kanmayın. bu da bize ibret olsun

umut dedi ki...

bende okuldan geldim baktım telefona tebrikler pesiden 1500 kişi arasında 3. oldunuz 25 BIN TL Kazandınız yazıyordu aradım aradım mesgul en sonda arastırım dedm sizi yazıyı gördüm bunu paylaşana çok teşekurle!!

melek dedi ki...

ewet banada geldi yalan bunlar yaptıkları insanlığa sığarmıya aynı seyler hep

cevher dedi ki...

05343402770 nolu numarayı bulan beni arasın.banada geldi ama kanmadım.bide acaba diyorum üstelik bana 20 bin tl vermişler sağolsunlar.fakat 20 bin tl işimi görmez uğraşamam

SÜLEYMAN ISPARTA dedi ki...

PEPSİDEN 20,000 TL KAZANDINIZ DİYE 04,04,2010 TARİHİNDE MESAJ GELDİ BEN ARADIM AD SOYAD DOGUM TARİHİ VE HESAP NUMARASI İSTEDİLER BEN BUNLARI CEVAPLAYINCAİŞLEME ALINMASI İÇİN 1 RE BAS DEDİLER SONUCUNDA MARKET VEYA BÜFENİN OLUP OLMADIGINI HEMEN GİDEBİLECEGİMİ SORDULAR YARIN GİDECEGİMİ SÖYLEDİM MARKETE VARINCA NE OLCAK DİYE SORUNCA VARDIGIMDA SÖYLEYECEKLERMİŞ İNTERNETTE BÖYLE SAHTEKARLARIN OLDUGUNU OKUYUNCA TEKRAR ARADIM ADRESİ SORDUM ANKARA'DA OLDUGUNU SÖYLEDİ BENDE SİZLER GİBİ DOLANDIRICILARIN İNTERNETTE GÖRDÜGÜMÜ SÖYLEDİM VE İNSANLARIN KANINA NİYE GİRİYORSUNUZ SORUSUNU SORUNCA TELEFONU KAPATTI 05344204730 NOLU ŞERESSİZ SAHTEKAR DOLANDIRICILAR BU ŞEREFSİZLERE SAKIN İNANMAYIN

leon_kiris dedi ki...

şimdi geldi hemde çagrı yaptılar ilk önce banada telefon numarası da +5757 böyle bir numara ile nasıl aradılar anlamadım gitti ama bilimyorum kenan imirzalıoğluna ait bir ses kaydı konuşma tüm mesajlar +5757 diye devam edir bende cevap olarak yürü git işine deyince kapattı aramayı sonlandırdı yani
+5757 yi arıyorum böyle bir numara yok diyor
her neyse benimde bu başıma geldi arayan olursa dikkat edin
dikkat edin arkadaşlar +5757 ile direk arıyolar

tofitti dedi ki...

leon_kiris arkadaşım bugun benim de başıma aynı olay geldi.5757 nolu tlfn nosu mu desem ne desem bilemedim 2 cevapsız vardı baktım 5757 şaşırdım ben aradıklarında duymadım cvplamadım aramaya calıstım aranmıyor nasıl oluyorsa :) google den baktım bu siteyi buldum dolandırıcılık heralde anladım kaderıyla :D enteresan bi numaraymış :)

alp dedi ki...

benide 5757 numaralı telefondan aradılar. önce cagrı arkasından tekrar aaradılar ben müsait olmadıgım ıcın acmadım. ama boyle bır numradan arıyorlar bilen varmı.

arzu dedi ki...

banada sabah 10 da msk geldi pepside uluslar arası bi yarışmadan knt kazandınız diye..0534 573 44 86 nolu bi numaradan sanırım bizimlede dalga geçiliyo =(

Dikkat dedi ki...

Numaralardan bir taneside 05315121681

Cool dedi ki...

05315065167 bu numaraya da dikkat edin .

zirzop dedi ki...

05315114551 son numaraları da bu,sakın inanmayın,sakın.

mnvmn dedi ki...

BU ŞEREFSİZLERE İNANMAYIN ADİ KÖPEKLER NUMARALARI 05383347241 ***

AYÇA dedi ki...

0538 338 49 89 pepsi danışma hattı diye geldi aramadım fakat merak ediyorum niçin yakalanamıyorlar uzun süredir birçok kişiyi dolandırdılar paraya ihtiyacı olan insanlar sevinip arıyabilirler ve arıyorlarda etrafımda birkaç kişi dolandırıldı bu bir şebeke inşallah yakalanırlar.

gül paputçu dedi ki...

benim cep telefonumada böyle bir mesaj geldi,aradım hesap no veya kıredi kartı nomu istediler.Vermedim güvenmediğimi belirtince kapadılar.Bunları denetliyecek herhangi bir yer,kurum,ilgili yokmu?

binnet özyurt dedi ki...

05318918107 nolu telefondan bir yakınıma "10000 tl kazandınız" diye bir mesaj geldi. ben önce pepsi müşteri hizmetlerini aradım. "böyle bir şey yok sakın kanmayın" dediler. sonra ben mesaj gelen numarayı faklı bir numaradan aradım. bana mesaj gelmiş gibi davrandım yani "aradığım numaraya mesaj geldi sizi aramamı yazıyor" dedim. o da "evet doğru 10000 tl kazandınız" dedi. sonra ben dedim ki be o..... çocuğu mesaaj bana gelmedi ki başkasına geldi" dedim sonra telefonu yüzüme kapattı. sakın ha kanmayın arkadaş bu sahtekarlara.

NİHAL MERGEN dedi ki...

Maalesef 2009 dan bu yana hala bu mesajlar devam ediyor yanlız telefon numarasını değiştirmişler. Bugün gelen bir mesajda tel. 531 7824151 kendime ait olmayan bir telefondan sadece nasıl bir yalan uyduracaklarını merak ettiğim için aradım Semih diye biri çıktı önce kredi kartı bilgilerini istedi prensibim değil veremem deyince . T.İş Bankası Bankamatiğine gidin oradan arayın size birkaç işlem yaptıracağız sonra para hesabınızda ded... :) Umarım bunlara inanlar olmuyordur.

ibo dedi ki...

Bu sabah aynı smsm 4 defa yollandı banada.
DEĞERLİ ABONEMİZ SEDA SAYAN'INPEPSİ YASATIR SENİ RAMAZANA ÖZELKAMPANTASINDAN 100 BİN VE 10 BİN TL ÖDÜL İLRAMİYESİNDE NIMARANIZ 1.500 NUMARA ARASINDA 9NCU CIKTI 10 BİN TL ÖDÜLİKRAMİYESİ KAZANMIŞTIR PEPSİ BİLGİ VE İŞLEM MERKEZİ 05315121681 PEPSİ DANISMA MERKEZİNİ ARAYIN

SMSilk okuyunca acab doğrumu diye düşündüm ve hemen netten araştırayım dedim.Burdaki yorumları okuyunca anladım ne iş olduğunun.Buraya yorumlarını yazan herkese teşekkürler

aslı dogan dedi ki...

DEĞERLİ ABONEMİZ SEDA SAYAN’NIN PEPSİ YASATIR SENİ KAMPANTASINDAN 100 BİN VE 10 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİNDE HAYYINIZ 1500 NUMARA ARASINDA 3NCU CIKTI 10 BİN TL KAZANMIŞTIR BİLGİ VE İŞLEM MERKEZİ İÇİN 0534 929 98 47 PEPSİ DANISMA MERKEZİNİ ARAYINIZ......
SAHTEKARLIĞI DURDURMAK ADINA NE YAPMAK DEREK ? ARTI BU SAHTEKARLARLA SEDA SAYAN VEYA KOSKOCA PEPSİ FİRMESİ İLGİLENMESİ DAHA DOĞRU OLMAZMI UMARIM YETKİLİLER BURDA YAZILANLARA AZDA OLSA KULAK VERİRLER

suzan dedi ki...

Banada geldi.Numarayı veriyorum;+905363189460

serhat dedi ki...

mrb ben bir vatandaş olarak dun bana msj geldi pepsi tarafından size 20000 tl kazandınız diye bir msj geldi ilgili yetkilere duyrulu lutfen pepsi gibi buyuk firmanın ismini kötülüyorlar ilgenirseniz m o bana msj atan cep tel verim 05317680069 numara bu

ramazan dedi ki...

bsnim tslsfonada ......bin kazandınız diyor dogrumu

mithat dedi ki...

+ 0 539 213 31 50 sahtekarlar bu numaradan banada sms yolladılar....:-))

adem dedi ki...

hem benim numaram türkselden vodafone ye geçmiştir böyle hatalar yapmayın
artık böyle şeylerle milletin canını yakmasınlar inanmayın
böyle şeylere kanmayın bugün banada geldi hangi akla ve mantığa göre böyle mesaj atıyorlar millet saf mı o…. çocukları

bu numaraya dikkat
05317680069

uğur dedi ki...

benide sürekli 57 57 nolu telefondan arıyorlar süphelendiğim için cevap vermedim internetten arastırdım dolandırıcı olduklarını anladım aydınlatan bütün arkadaslara teşekkür ediyorum ...

cemal dedi ki...

0534 454 04 73
bu numaradan da bana geldi aynı mesajlar.bu onun bunun çocuğunun numarasına da dikkat edin arkadaşlar...

seda dedi ki...

Esime bugun msj gelen cep no : 531-788 89 66.
Tel no AYDIN SALUR adina kayitli. Teli acan kisi bozuk bir Turkce ile "Pepsi Bilgi Islem Mrk Hakan buyrun" diyor. Yapi Kredi ATM sinden kredi kartimla islem yapmam gerektigini soyledi.2.kez aradigimda YKB Sube mud nun yaninda oldugumu ve kendisinin boyle bir kampanyadan haberdar olmadigini soyledigimde "Senin ne isin var orada cabuk cik oradan ATM ye git" cevabi aldim ve hemen teli kapadi. Bir daha da benden gelen telleri acmadi saat 18:00 den sonra ise telini kapatti. Herkesin bilgisine ...

Cem dedi ki...

Benzer mesaj eşime de geldi. No : 0531 788 89 52

bedriye dedi ki...

numara 05317886866 numara bu.allah belalrını versin hayallerimizle oynadılar çok sevinmiştik :(

ADANALI YALÇIN dedi ki...

değerli abonemiz pepsi yasatır seni 57+57 kampanyamızın başlattığı cep çekiliş sonucu 12/06/2010 tarihinden itibaren hattınız para ödülü kazanmıştır bılgiişlem için 0531 948 65 58arayınız @PEPSİ@ABONEMERKEZI@ DİYE BİR MESAJ ARADIM TAM 20 DK KONUŞTUM BUNLAR ŞEREFSİZİN TA KENDİSİ SAKIN KANMAYIN ARKADAŞLAR ALLAH BELALARINI VERSİN 3 AYLAR İÇİNDEYİZ SİZ ALLAHA HAVALE EDİN GERİSİNİ ALLAH BİLİR NE YAPACAĞINI HERKEZE GEÇMİŞ OLSUN SAYGILARIMLA

cogun dedi ki...

bu sahtekarların yeni numaraları 531 788 69 60
dikkat edin aramayın boşuna

mercan dedi ki...

Bugün de babamın telefonuna göndermişler, adamcağız beni arayıp sevinçle haber veriyordu garibim, hemen anladım tabi dalavere olduğunu :))) Yeni numara 0 531 788 89 54

Feyza Üçüncüoğlu dedi ki...

5317885463 NUMARALI TELEFONDAN 4 Ağustos 2010 tarinde 2 mesaj geldi. Hat REMZİYE ÇALIŞKAN adına kayıtlı. Yine başladılar.

Eikarlan dedi ki...

şimdiki numarada +90(534) 374 13 40
+++
+90(534) 482 13 67

kemal dedi ki...

evet arkadaşlar banada böle bi msj geldi 05399121803 sanırım yeni numaralarıda bu sakın tuzağa düşmeyin.

ozan türkkan dedi ki...

arkadaslar benide bu numaradan aradılar 0534 359 06 69 dikkat edin

arslan dedi ki...

531 788 76 70 şerefsizlerin başka bir numarası

ateş güneş dedi ki...

Benada bu içerikte bir mesaj geldi.5396390350 numaradan

cojog dedi ki...

0 531 788 76 46

bugün dedi ki...

0 531 891 81 09

YEKO dedi ki...

531 788 48 21

FEHMİ dedi ki...

ARKADAŞLAR 21/09/2010 TARİH VE SAAT;06,31 DE BANA 3 ADET ((0531 902 03 08)) TELEFONDAN MESAJ GELDİ.İÇERİKLER AYNI 10.000.-TL.TÜRKCELL'İN BAŞLATTIĞI PEPSİ KAMPANYASINDAN KAZANDINIZ.YALNIZ 180.00 TL GARANTİ VEYA İŞ BANKASI BANKOMATLARINDA BİRİNE GİDİP SİZE VERECEĞİMİZ BİLGİLERLE PARA YATIRIP İŞLEM BİTTİKTEN SONRA SİZE ÇEK VERİLECEKTİR.SAKIN BÖYLE BİR TUZAĞA DÜŞMEYİN.

hayri dedi ki...

bende böyle bir duruma geldim 500TL benden kopardılar ben kimseye söyleyemedim çünkü bana fırsat veremediler beni arayan no 05384473453 numaraydı neolur bana yardım edin lütfen rica ediyorum arkadaşlar bunlar artık yakalansın diyorum

hasan M dedi ki...

0534 454 04 73 DİKKAT EDİN YENİ NUMARA BU YİNE AYNI DOLANDIRICILIK SİSTEMİ.NUMARAYI UNUTMAYIN 0534 454 04 73
0534 454 0473
0534 4540473
05344540473

Eladin Traş dedi ki...

Arkadaşlar yeni numaraları 05319019678 ve 05319019700

gizem dedi ki...

ARKADAŞLAR YENİ NUMARALARI 0 541 791 26 66...

Bana gönderilen msjı dikkate almayıp sildiğim halde, sabah 8.30'dan beri yaklaşık 6 tane msj gönderdiler. Ciddi bir dolandırıcılıktan şüphelendiğim için internete girip duyurayım dedim. Bu mesajları gördüm... AMAN DİKKATLİ OLUN!

burcu dedi ki...

arkadaslar bana da bu sabah mesaj geldı pepsıyle ılgılı olan numara 0537 8486635 celatin çiçek adına kayıtlı ben aramadım ama su an baya bır kıro arıyor
+
arkadaslar bana sabah 3 mesaj geldı pepsıyle ılgılı olandan celatin çiçek adına kayıtlı 0537 8486635 yenı numaraları bu sanırım su an bende gay sıtesıne numaralarını verdım su an baya yoğundur arkadas herhelde boylelerı hak edıyor....

Murat dedi ki...

Yeni numaraları 0-534-3760712 Dikkat edin..

Mehmet dedi ki...

Sayın Pepsi Şirketi Yöneticileri Sizizin Firmanızın Adını Kullanarak TLF Dolandırıcılarına Önlem Alın Benide 05319019678 Numaradan Arayıp Para Ödülü Kazandınız Diye Dolandırmaya Çalıştılar Ama Ben yutmadım Bu Tür olaylara meydan vermemenizi Dileriz Yoksa şirketiniz itibarı ile oynuyorlar. Saygılar

mücahit dedi ki...

5757 sizi ararsa açmayın

KOKO dedi ki...

YENİ TELEFONLARI BU 0531 830 51 28

TELEFONLA ARAYIP DURUYORLAR AMAN DİKKAT!

asasas dedi ki...

en yeni numaraları 05349294281 vatana millete hayırlı uğurlu olsun
+++
ama belkide adamlar hakketen verecekler 20.000 tl yi bellimi olur “milyon tane adam dolandırdım şu gairbanada verelim parayı” diyip insafa gelebilirler belkide 250 kontör yükleyip denenebilir :) bide adama tamam köntörü aldım ama benim hattım faturalı bu kontörü nereme yükleyeceksiniz dediğimde angut oldu adam muhahahaha
+++
beyler yeni strateji üretelim bi daha ararsa elemanlar mutlaka uzatın görüşmeyi enaz 10 dk uzatın bırakın bi daha bi daha arasınlar, kontörü bulamadım, aldım bozuk çıktı, kartı nereye sokucam şimdi diye elemanları telefonda oyalayın ki iyice girsin totoşlarına muahahaha

şahin dedi ki...

benide pepsinin 57+57 kampanyasından çekilişle para ödülü kazandınız bilgi almak içiğn 0531 le başlayan iki mumaradan birini arayın diye aradım bana 10 tl para ödülü kazandınız paranızı çekmek için en yakın bankanın hangisinin olduğunu söyledi ziraat bankası dedim yapı kredi bankası yokmu var dedim kredi kartınız yokmu yok dedim yapı kredi ban kasına ait kredi kartı bulun ve benim size vereceğim şifreylen turksel bölümüne girip paranızı çeke bilirsiniz.... tamam dedim ve telefonu kapattım bir dahada aramadım şimdi ne yapayım...

durmuş dedi ki...

slm ayni sms banada geldi ve aradım telefon kapalı idi iiki burayı okudumda anlamış oldum teşekkürler arkadaşlar tel no : 0 535 289 54 75 sakın aramayın tel no : 0 535 289 54

halil dedi ki...

05345439730 bu sabah bu numaradan hattınız 10.000 tl ikramiye kazanmıştır diye bir mesaj aldım doğru mudur acaba yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olun

mustafa dedi ki...

5 mesaj attılar şerefsizler kim bilir kaç kişiyi dolandırdılar

Faith dedi ki...

serefsizlerin yeni numarası 531 512 16 09 - 531 512 16 63 bilginize guzel dostlarım..

spy dedi ki...

şerefsizlerin yeni numarası 0534 454 04 73

mahmut taymaz dedi ki...

benime eşimin telefonuna seda sayanla ortaklaşa olarak düzenlenmiş olduğu ''pepsi yaşatır seni'' kampanyasının cep çekilişi bölümünden hattınız 1500 hat arasından 3 sıraya yerleşerek pepside 10.000,00 TL ikramiye kazanmış bilgi işlem için pepsi danışma hattı ile irtibata geçiniz diye 0 535 428 18 31 numaralı telefonunu vererek dolandırıcılık yapmaya zorlamışlardır. Aradığımızda dolandırıcı olduklarını anladık. Pepsi şirketinin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz.

ERSİN dedi ki...

benim maile google ikramiyesi kazandınız diye mesaj geliyor bu nedir afrikadan gönderiyorlar.bir cevap gönderirmisiniz.tşk.

selin dedi ki...

az önce bana da 05446042489 numarasından "bedava fotoğraf makinesi kazandınız elinize ulaşması için şu numarayı arayınız" diye bir mesaj geldi, numarayı emniyet'e bildireceğim en kısa zamanda, bu numara da aklınızda bulunsun.

tena dedi ki...

maalesef bugün benim de başıma aynısı geldi nasıl kandım diye hala kendime kızıyorum.5OO YTL dolandırıldım allah belalarını versin bunların

arif dedi ki...

daha şimdi bana geldi ama ne ararım nede sorarım tam 15dk mı aldı dalandırıcılık şebekesinin bir numarası oldugu nette takip ettigim zaman herşeyi söylüyorlar zaten

ferit aktaş dedi ki...

arkadaşlar iletişim halinde olmamız çok güzel lakin bazı arkadaşlar diyor ki araştırdım da filanca numara filan kişiye kayıtlı.eee ne olacak yakaladık mı suçluyu yahu dolandırıcı kişi kendi adına hat çıkarır mı,çıkarmaz tabi bu yüzden o insanların adını yazmayın.çünkü maalesef bu durum başıma geldi şerefsizler adıma hat çıkarmış dolandırıcılık yapıyorlar bir de baktım ki adım internetlerde geziyor şikayet üzerine karakola gittim.tövbe bu numarayı tanımıyorum nasıl almışlar adıma nasıl hat çıkarmışlar çözemedim.kimlik fotokobimle en son 6 yıl önce hat almıştım o da ana bayiden.yazıklar olsun allah belalarını versin bunu yapanların.huzurum bozuldu...

Emine Kılıçay dedi ki...

Bu gün aynı mesajı üç kez aldım.Buna benzer dolandırıcılık olaylarını duymuştum.Pepsiyaşatırseni kampanyası diye okuyunca yalan olduğunu anladım;çünkü böyle bir kampanyaya katıldığımı hiç hatırlamıyorum.Butür içeçekleri kolaturka ve çeşitleri olan Ülker markasından aldığım için hem şaşırdım hemde nesajı gönderenlere güldüm.Pepsinin internet sitesine girdim ve buradaki yorumları okuduğumda dolandırılmak istendiğimi anladım.Nasıl bir yol izlediklerini anlamak için numarayı aradım onlara bu yorumlardan bahsettim telefonu yüzüme kapattılar ve bir dahada hep meşgüle alıp açmadılar.Bana 10 000 tl kazandınız yapı kredi bankamatiğine gidin biz sizi yönlendireceğiz dediler.Ben böyle bir kampanyaya katıldığımı hatırlamıyorım dedim turkcel numaranıza çıktı dEdiler nasıl oluyorda numaralarımıza ulaşıyorlar bunların araştırılıp bulunması lazım.Kaç kişiyi dolandırmışlar sadece dikkat edin demek yeterli değil.

selda dedi ki...

ya banada buna benzer bır mesaj geldı
ılk basta heyean uyandırdı ama bu yazılanları gorunce sahte oldugunu anlıyorum .
bu numarayı polıse
versem acaba ılgılenırler mı kı ? boylesı sahtecılık yanlarına kalsın ıstemıyorum cunku ..

Hasan dedi ki...

En sıcak dolandırıcılık mesajları şu şekilde; Değerli abonemiz 01.01.2011 tarihinde düzenlenen pepsi kazandırıyor kanpanyasında (bunu da yanlış yazmışlar:) hattınız turkcell içi (33 milyon) turkcelli arasından seçilerek para odulu kazanmıştır. Bilgi işlemiçin 05319061305 ücretsiz arayın PEPSİ
Bana bu mesaj iki kez geldi tabi ki aramadım ama sizlerde dikkatli olun.

SOSO dedi ki...

YENİ NUMARALARI 05399861078

uras dedi ki...

dolandırıcıların yeni numarası 05344773929 dikat edin bu şerefsizlere

ahnuba dedi ki...

“Değerli abonemiz, Pepsi Yaşatır seniÇekiliş kampanyasından 100 bin ve 20 bin TL ödül ikramiyesinde hattınız 1500hat arasında hattınız 9.cu çıktı.20 bin TL ödül kazanmıştır. Pepsi bilgi ve işlem için merkezi 05315068600 hattını arayın. Gönderen: +905315068600 Mesaj merkezi +905329010000
18 Nisan 2011 saat: 11:45,01″ Şeklinde eşimin telefonuna bir mesaj geldi. Sanıyorum yorumcuların sözünü ettikleri dolandırıcılık şebekeleri bunlar. İtibar etmedik. Sizler de etmeyin.

F.D dedi ki...

seda sayan pepsi yaşatır kampanyasından 10 bin tl kazandınız sms geldi ben bu numaraların 05345966594 ve 05388456025 tuzağına düştüm,1000tl param gitti yetkilerden rica ediyorum,buna bir çare bulsunlar dikkatttt.

fransuatrue dedi ki...

arkadaşlar 0534-540-33-14 sahtekarların yeni adresi tukcell 17,yılında 20 000 tl kazandınız diye mesaj çekip kontür dolandırıcılığı yapıyorlar dikkat çevrenizi uyarınız

e.k dedi ki...

yeni numaraları 05360176921 duyurulur.

hasan mutlu dedi ki...

dolandırıcılar kredi kart nosu bilgileri istiyorlar dikkat edin TELOFON NOLARI.0534 3769129-0534 5735186

birol dedi ki...

yeni mesaj 20000 tl kazandınız bankaya 300 tl yatırın 20000 tl yi hemen cekin tel no5319066910 şimdiki tel nosu kanmayın

mete dedi ki...

0531 920 36 01 Yeni numaralari

İsmail dedi ki...

Arkadaşlar bu içerikte bir mesaj ablama geldi netten durumu biliyordum yinede aradım numaralarını yutmadığımı anladıklarıda küfür edip kapattılar numaraları 0534 573 51 86 aman Dikkat edin

MUDO 1982 dedi ki...

YENİ NUMARALARI 0536 025 56 88

Serpil Önen dedi ki...

Merhaba, bana bu gün 2 msj geldi."Hülya Avşar'ın sunumuyla (Pepsi yaşatır Ramazan 2011) kampanyamızdaki hattınız 3 büyük GSM operatörden seçilerek para ödülü kazanmıştır." Tel:0536 454 48 97)Ben hiçbir zaman kampanyayalara katılmadım. Sonuç olarak birşey kazanmamda mümkün değil. Ayrıca bu tür msj.lara hiçbir zaman geri dönmedim. Bu yorumu insanlarımızı bilgilendirmek için yazdım. Hoşçakaılın.

AZAD34 dedi ki...

BUGÜNDE BANA GELDİ ŞÖYLE YAZIYOR DEĞERLİ ABENEMİZ PEPSİ YAŞATIR SENİ ÇEKİLİŞ KAMPANYASINDAN 100 BİN VE 20 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİNDEN HATTINIZ 1 500 HAT ARASINDA HATTINIZ 9 ÇIKTI 20 BİN TL ÖDÜL İKRAMİYESİ KAZANMIŞTIR PEPSİ BİLGİ İŞLEM İÇİN 05384024566 DANIŞMA HATTINI ARAYIN YAZIYOR MESAJ DA NORMAL TLF DAN ARADIM CEP TLF DAN ARAYIN DEDİ ŞEFLERİM VE ARKDAŞLARDA YANIMDA SESİ DIŞARI VERDİM BİLGİLERİNİZ KONTOR EDİLİYOR DEDİ KLAVYE SESİ GELİYOR VE ARDINDAN KİMLİK NUMARAMI İSTEYİNCE BASTIM KÜFÜRÜ KAPATTIM TLF

yağmur dedi ki...

DİKKAT DİKKAT:dolandırıcıların yeni numaraları 0536 459 2147

elcinas dedi ki...

bugün aynı şerefsizlik bana oldu 0535 061 16 84 nolu hattan geldı mesaj AMA HEMEN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA GİDİP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM YASAL TAKİP BAŞLADI...
sizde sessiz kalmayın beni arayan hat SAYAMAK ESMZAD
adına kayıtlı çıktı bilgiler emniyette dikkat edin arkadaşlar bu numaraya benim yasal işlemler başladı

METİN dedi ki...

05310237870
05342173060
BU NUMARALARDAN MESAJ ATANLARA İNANMAYIN BUNLAR DOLANDIRICI SAHTEKARLAR SEREFSİZLER BU BÜTÜN EMNİYET BİRİMLEİNE İHBAR OLARAK KABUL EDİLSİN
KULLANDIKLARI SAHTE İSİMLER COŞKUN VE VOLKAN DİYEREK TANITIYORLAR BÜTÜN VATANDAŞLARIN DİKKATİNE

bolubeyi dedi ki...

0531 798 28 17 komiser olduğunu söyleyen dalkavuk. polis araştırmaya başlamıştır. Bu numaraya dikkat edin lütfen...

Kardelen dedi ki...

Banada geldi mesaj attım yollamayın diye sonra yine yolladılar yazdım ki sen bir daha yolla ben seni değil polisi arayacağım dedim yollamadı bakalım yarın atcak mı? :D

Rico dedi ki...

0531 704 12 03 yeni numarası dikkat edin

yusuf dedi ki...

arkadaşlar yeni numaraları 0536 025 29 73 bu numaradan mesaj alırsanız inanmayın iyi çalışmalar

aziz dedi ki...

05315671053 dolandırıcıların yeni numarası uyanık ve dikkatli olun. Özel bilgilerinizi istiyorlar.

Yorum Gönder

 
Copyright 2009-2013 © trksh.org - Takip eden geride kalır.
Gizlilik
Teşekkürler bloggerthemes.net