Plastikler her yerde


Plastik kullanımı tüm dünya ülkelerinde ekonominin gelişmesine büyük ölçüde katkıda bulunmuştur. Geçmişten bu yana, plastik sanayi ekonomide başarılar elde etmeye, yenilikler ortaya koymaya devam etmektedir.

Plastik Bardak
Birçok sanayi plastik kullanmayı tercih etmektedir. Plastik kullanımı, sanayilerin dostu gibidir. Onların tasarruf etmelerini sağlar. İnşaat, otomotiv gibi sektörlerde kullanımı yaygın olan plastik,  paslanmaya karşı dayanıklıdır. Kolay eskimez. Bu gibi bunun gibi birçok sebepten dolayı plastik, birçok sektör için biçilmiş bir kaftan ve oldukça ideal bir seçimdir.

Plastik kullanımı gerçekten dünyamızı büyük ölçüde etkilemiştir. Nereye giderseniz gidin, her yer adeta plastik ile çevrilidir. Plastik kullanımı oldukça yaygındır. Ancak plastiklerin sağladığı avantajların yanında dezavantajları göz ardı edilmemelidir.

Plastikler, sağlığımız için oldukça tehlikeli olabilir. Plastik üretiminde kullanılan malzemelerin kansere neden olabileceği bilinmektedir. Bu da plastiklerin sağlığımızı tehdit ettiği anlamına gelmektedir. Bu nedenle hayatımızın bir parçası olan plastiklerin kullanımında bilinçli olmak önemlidir. Herkes plastik kullanımı ve çevre sorunlarına karşı duyarlı olmalıdır.
Plastik veya köpük bardaklar yerine kağıt bardakları kullanmakta fayda var.
Plastik tabaktan uzak durun.
Plastik poşet kullanımını bırakın.
Plastik yerine cam kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2009-2013 © trksh.org - Takip eden geride kalır.
Gizlilik
Teşekkürler bloggerthemes.net